Skip to main content

Wijncursussen

Basiscursus wijn

Het proeflokaal is een mooie plek voor onze wijncursussen. Deze werden voorheen gegeven door Hans Meijs, tegenwoordig verzorg ik de lessen zelf.

Je krijgt tijdens de cursus informatie over wijn maken, over de belangrijkste wijnbouwgebieden in Frankrijk, wijnlanden in de Nieuwe Wereld, over mousserende wijnen en port en er wordt natuurlijk elke keer veel geproefd. Hoe doe je dat en wat valt er in wijn te ontdekken? De cursus bestaat uit vijf lessen van twee en een half uur.

De eerstvolgende basiscursus vindt plaats op dinsdagen in het voorjaar van 2020 (data volgen), steeds van 19.30 – 22.00 uur. De kosten bedragen €250-. Dit bedrag is inclusief BTW en cursusmateriaal.

Inschrijven

Met dit formulier kun je je aanmelden. Het formulier kan ook gebruikt worden om aan te geven dat je geïnteresseerd bent of om meer informatie aan te vragen.

Je naam*

Je e-mail*

Inschrijven
Ik schrijf mij in voor de Basiscursus wijn

Jouw bericht

Wijncursus Italië

In de basiscursus gaat het niet of nauwelijks over Italië omdat je simpelweg niet alles kunt behandelen in vijf avonden. Toch is dat wel een fascinerend wijnland en daarom besteden we in een korte cursus van twee avonden aandacht aan Italië.

De cursisten worden meegenomen van Sicilië tot aan Piëmonte, leren wat de belangrijkste wijngebieden zijn en krijgen natuurlijk weer veel toepasselijks te proeven.

De kosten bedragen € 120,- inclusief BTW en cursusmateriaal.

De cursus gaat door als tien mensen zich hebben aangemeld.

 

Er staat momenteel geen Italië-cursus gepland.

Meer informatie?

Hieronder kun je meer informatie aanvragen of aangeven dat je geïnteresseerd bent.

Je naam*

Je e-mail*

Jouw bericht