Skip to main content
header_11

Wijncursussen

Basiscursus wijn

Het proeflokaal is een mooie plek voor onze wijncursussen. Deze worden gegeven door Hans Meijs. Dat is een zeer ervaren docent van wie ik ook ooit les heb gehad. Ik ben altijd bij de cursussen aanwezig en geef ze vanaf 2017 zelf.

Je krijgt tijdens de cursus informatie over wijn maken, over de belangrijkste wijnbouwgebieden in Frankrijk, wijnlanden in de Nieuwe Wereld, over mousserende wijnen en port en er wordt natuurlijk elke keer veel geproefd. Hoe doe je dat en wat valt er in wijn te ontdekken? De cursus bestaat uit vijf lessen van twee en een half uur.

De eerstvolgende basiscursus vindt plaats op de woensdagavonden 15, 22 en 29 november en 6 en 13 december, steeds van 19.30 – 22.00 uur. De kosten bedragen € 225-. Dit bedrag is inclusief BTW en cursusmateriaal.

Inschrijven

Met dit formulier kun je je aanmelden. Het formulier kan ook gebruikt worden om aan te geven dat je geïnteresseerd bent of om meer informatie aan te vragen.

Je naam*

Je e-mail*

Inschrijven
 Ik schrijf mij in voor de Basiscursus wijn

Jouw bericht

Wijncursus Italië

In de basiscursus gaat het niet of nauwelijks over Italië omdat je simpelweg niet alles kunt behandelen in vijf avonden. Toch is dat wel een fascinerend wijnland en daarom besteden we in een korte cursus van twee avonden aandacht aan Italië.

De cursisten worden meegenomen van Sicilië tot aan Piëmonte, leren wat de belangrijkste wijngebieden zijn en krijgen natuurlijk weer veel toepasselijks te proeven.

De eerste cursus Italië is gepland op de donderdagen 22 en 29 juni 2017. De kosten bedragen € 110,- inclusief BTW en cursusmateriaal.

De cursus gaat door als tien mensen zich hebben aangemeld.

Meer informatie?

Hieronder kun je meer informatie aanvragen of aangeven dat je geïnteresseerd bent.

Je naam*

Je e-mail*

Jouw bericht