Skip to main content

Wijnclub & wijnbar

Wijnclub & wijnbar

wijn&ontmoeten

We hebben een wijnclub opgericht! Die club heet wijn&ontmoeten en de ontmoeting is daarbij minstens zo belangrijk als de wijn. wijn&ontmoeten gaat om een goed gesprek met leuke mensen bij een glas of fles wijn.

Het thuishonk van de club is onze wijnbar in een deel van de winkel. De bar is op vrijdag- en zaterdagmiddagen geopend. Iedereen is daar welkom, maar voor leden is het extra aantrekkelijk omdat zij, als ze iets komen drinken aan één van
onze gezellige tafeltjes, alleen de winkelprijs betalen. Voor andere gasten wordt € 10,- kurkengeld gerekend. In de wijnbar is altijd een gastheer of –dame aanwezig die voor een bescheiden, maar lekker hapje zorgt.

Behalve op de vrijdag- en zaterdagmiddagen zijn we elke eerste zondagmiddag van de maand geopend. Dan bieden we als extraatje naast de hapjes een kleine culturele activiteit of een wijnproeverij.

Daarnaast kunnen leden plaatsnemen in onze inkoopadviescommissie. Daarvoor zoeken we mensen die, samen met ons, een aantal keren per jaar nieuwe wijnen willen proeven om te beoordelen of we die in het winkelassortiment kunnen of zelfs moeten opnemen.

Word ook lid voor € 50,- per jaar, ontdek hoeveel leuke mensen je nooit eerder ontmoet hebt en geniet van wat de club je te bieden heeft (en waar jij met korting van kunt genieten).

Aanmelden kan hier!