Skip to main content

Wijnclub & wijnbar

Wijnclub & wijnbar

wijn&ontmoeten

Bij onze wijnclub wijn&ontmoeten gaat om een goed gesprek met leuke mensen bij een glas of fles wijn.

Het thuishonk van de club is onze wijnbar in de winkel. De bar is op vrijdag- en zaterdagmiddagen geopend. Iedereen is welkom om een fles wijn te delen aan één van onze gezellige tafeltjes. Leden van de wijnclub betalen de winkelprijs, andere gasten betalen de winkelprijs plus  € 10,- kurkengeld. In de wijnbar is altijd een gastheer of –dame aanwezig die voor een bescheiden, maar lekker hapje zorgt.

Naast onze wijnbar op vrijdag- en zaterdagmiddagen zijn we ook elke eerste zondagmiddag van de maand geopend. Dan bieden we als extraatje naast de hapjes een kleine culturele activiteit of een wijnproeverij.

Leden van de wijnclub kunnen ook deelnemen in onze inkoopadviescommissie. Daarvoor zoeken we mensen die, een aantal keer per jaar nieuwe wijnen willen proeven om te beoordelen of we die in het winkelassortiment kunnen of zelfs moeten opnemen.

Word ook lid voor € 50,- per jaar, ontdek hoeveel leuke mensen je nooit eerder ontmoet hebt en geniet van wat de club je te bieden heeft (en waar jij met korting van kunt genieten).

Aanmelden kan hier!