Skip to main content

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken

De wijn van jouw bedrijf

Elke organisatie wil op verschillende manieren onderscheidend zijn. Voor wie op zoek is naar een uniek geschenk voor zakelijke relaties of medewerkers, selecteer en beschrijf ik een wijn die dezelfde eigenschappen heeft als jouw bedrijf. Deze wijn kun je vervolgens mooi verpakt en voorzien van een uitgebreide beschrijving aan je relaties schenken.

Hoe werkt het?

Om te ontdekken wat het karakter, de filosofie en de kracht van de organisatie is, doe ik uitgebreid research. Ik lees zoveel mogelijk over het bedrijf, spreek met medewerkers en relaties, loop een tijdje door het gebouw en zuig alle informatie in me op. Vervolgens vertaal ik opvallende kenmerken van de onderneming in wijneigenschappen. Daarna zoek ik een wijn met deze eigenschappen. Als ik die gevonden heb, maak ik een uitgebreide wijnbeschrijving die in feite over jouw bedrijf gaat. De wijn wordt daarmee een metafoor voor jouw organisatie.

Met het schrijven van de tekst ga ik door totdat jij helemaal tevreden bent!

Je geeft met deze wijn niet alleen een mooi en lekker relatiegeschenk, maar draagt tegelijkertijd de kracht, het karakter en de exclusiviteit van jouw organisatie uit.

Behalve voor bedrijven, zoek ik ook wijnen uit voor mensen. Onder het kopje jouw fles kun je zien hoe dat gaat. En onder wijn met karakter zijn andere voorbeelden te lezen.

Het schrijven van de tekst kost € 700,- (excl. BTW). Je kunt vanzelfsprekend een maximumprijs bepalen voor de uit te kiezen wijn.

‘Gewone’ relatiegeschenken

Natuurlijk kun je bij wijn&verwonderen ook terecht voor relatiegeschenken die geen uitgebreide beschrijving van overeenkomsten met je bedrijf hebben. Er is goede wijn in elke prijsklasse. Whisky, gin, bier en nog wat andere dranken kun je hier eveneens vinden. Kom langs of bel om een geschikte fles in een mooie verpakking uit te kiezen. Het lukt zeker om iets passends te vinden en als je speciale wensen hebt, ga ik er alles (nou ja… bijna alles) aan doen om die te vervullen.

Ga naar de contactpagina als je meer informatie wilt over de wijn van jouw bedrijf of andere relatiegeschenken.