-
Licht robijnrood. Een sappige en frisse wijn met aroma's van kersen en zwarte bessen.
-
Fris en mineralig met smaken van rijp geel fruit en citrus.
-
Het bouquet is fruitig met wilde aardbeien en kersen met licht kruidige tonen. In de mond een soepele, smaakvolle en harmonieuze wijn met een aangename afdronk.
-
In de neus heeft de wijn kruiden met tonen van kersen en pruimen.
-
Deze wijn is gemaakt van de manzoni druif, dit is een kruising van de riesling en pinot bianco druif.
-
Zacht en soepel, kersen en rood fruit.
-
Biologische wijn van de muskaatdruif uit de buurt van Padua in Noord-Italië. De familie Sinigaglia maakt daar onderscheidende, biologische wijnen met behulp van de gelauwerde wijn-architect Giuseppe Francheschini, van wie…
-
Biologische wijn uit de buurt van Padua in Noord-Italië, gemaakt van 60% chardonnay, 35% Manzoni (lokale druif, kruising tussen riesling en pinot bianco) en 5% moscato. De familie Sinigaglia maakt…
-
Robijnrood met een frisse kersengeur.