-
Aroma's van groene appel en citrusvruchten.
-
De zweigelt 2013 heeft een zwoele geur, ruikt naar kersen en drop. De wijn heeft fijne zuren, is zacht, mooi in balans en smaakt behalve naar kers ook een klein…
-
Mittelburgenland, waar Horitschon ligt, wordt ook wel Blaufränkischland genoemd omdat de druif daar zo mooi tot zijn recht komt. De wijn ruikt naar zwart en rood fruit (kersen en framboos),…
-
Eén van de wijnen die ik zelf importeer is de Grüner Veltliner Federspiel van Ilse Mazza/Weingut Mazza. Deze wijn is fris en aromatisch. Je ruikt appel, peer en limoen naast…
-
De blaufränkisch Hochäcker is een volle geurige wijn die een beetje naar marsepein, amarenekersen en leer ruikt. Het is een rijke wijn met fijne zuren, mooi in balans. In de…
-
Eén van de wijnen die ik zelf importeer is de Riesling Federspiel van Ilse Mazza/Weingut Mazza. Deze wijn is een pure, frisse, minerale wijn met rijpe peer en ander fruit in…
-
Paul Kerschbaum is één van de vooraanstaande wijnproducenten van Burgenland. Hij werd in 2007 door de wijngids Falstaff uitgeroepen tot wijnmaker van het jaar. De wijnen van Kerschbaum zijn complex…
-
Eén van de wijnen die ik zelf importeer is de Grüner Veltliner Smaragd van Ilse Mazza/Weingut Mazza. Dit is een rijpe, volle, ronde, smaakvolle wijn met veel tropisch fruit en…
-
Eén van de wijnen die ik zelf importeer is de Riesling Smaragd van Ilse Mazza/Weingut Mazza. Het is een aromatische wijn, waarin je tropisch fruit ruikt naast de typische geur,…
-
Mittelburgenland, waar Horitschon ligt, wordt ook wel Blaufränkischland genoemd omdat de druif daar zo mooi tot zijn recht komt. De wijn heeft een bijzondere geur met kersen, cassis, mokka, chocola,…