Skip to main content

Jouw fles

Jouw fles

Wijn met karakter

Je ziet het misschien niet meteen, maar een mens heeft veel overeenkomsten met een wijn. Ik vind het een mooie uitdaging om voor iemand een wijn uit te zoeken die op hem of haar lijkt, die dezelfde karaktereigenschappen heeft. Daarvoor moet ik die persoon natuurlijk eerst goed leren kennen, zodat ik weet wat hem of haar kenmerkt. Als ik het karakter van de persoon zo goed mogelijk ken, zoek ik naar een wijn met dezelfde eigenschappen. Daarbij kijk ik niet alleen naar die wijn, maar bijvoorbeeld ook naar de streek (de omgeving) waar die vandaan komt, de producent van de wijn en de druiven die erin zitten.

In het programma Wijn met Karakter van Omroep MAX heb ik een fles wijn uitgezocht voor Monique van de Ven en in het programma Jinek deed ik dat voor Eva en haar gasten. Op deze pagina vind je nog meer voorbeelden.

Als je wilt dat ik dit ook doe voor jou of voor iemand die je dierbaar is, dan kan dat. Maar dat vraagt wel wat van jou, mij, en misschien nog wat andere mensen. Zo’n tekst werkt alleen als de karakterschets helemaal klopt en elk woord raak is.

Nieuwsgierig naar jouw fles? Neem contact met me op.

Behalve voor mensen, zoek ik ook flessen wijn uit voor bedrijven. Wil jij een relatiegeschenk met de eigenschappen van jouw bedrijf, klik dan hier.