-
Aroma's van rood fruit en en een heerlijke volle smaak met lichte tanine.
-
Een warme citroen-gouden kleur. De wijn is licht rokerig, heerlijk sappig en verfrissend met veel citroen en lime naast een kruidig bouquet.
-
In de neus komen aroma's naar voren van kweekpeer en bloemen. Goed in balans met een lange afdronk met dropachtige tonen.
-
In de neus veel kersen, bosbessen, kruiden, toast en hints van koffie. Aroma's van zwarte bessen mengen met pruimen en specerijen.
-
Uitbundige aroma's van rood fruit.
-
Biologische wijn van de muskaatdruif uit de buurt van Padua in Noord-Italië. De familie Sinigaglia maakt daar onderscheidende, biologische wijnen met behulp van de gelauwerde wijn-architect Giuseppe Francheschini, van wie…
-
Biologische wijn uit de buurt van Padua in Noord-Italië, gemaakt van 60% chardonnay, 35% Manzoni (lokale druif, kruising tussen riesling en pinot bianco) en 5% moscato. De familie Sinigaglia maakt…
-
Biologische wijn uit de buurt van Padua in Noord-Italië, gemaakt van 65% merlot, 20% carménère en 15% cabernet sauvignon. De familie Sinigaglia maakt daar onderscheidende, biologische wijnen met behulp van…